Tuesday, 6 March 2012

my vacation list, between dream and fantasy


CUTI?
BERCUTI?

waaaa....manyak syokkk woooo

^___^

u olls pasti suka kan kalau sebut pasal vacation
cuti..holiday.....

tersangat best kan

so cb pun tak terkecuali  untuk memiliki impian dan angan-angan untuk bercuti
hehehe


kalau dalam Malaysia ni, alhamdulillah cb dah sempat bercuti di;


CAMERON HIGHLAND, 2012


SABAH, 2011


TERENGGANU, 2011


BUKIT TINGGI, 2010

LANGKAWI, 2008

so far semua yang cb teringin nak lawat cb dah pergi...
cuma tinggal beberapa tempat yang masih menjadi angan-angan cb

antaranya;
 
PENANG


PERAK


PULAU TIOMAN



sepanjang 26 tahun hidup ni, actually cb selalu berpindah randah sebab papa seorang tentera..
so cb pernah la menetap di;

SARAWAK
NEGERI SEMBILAN
JOHOR
PAHANG
SELANGOR
KL
so semua tu cb tak kira la sebagai bercuti
hehehe
^__^

itu dalam Malaysia...hah...kalau oversea pulak,
yg ni best nak cite pasal angan-angan ni
hehe

cb hanya berkesempatan pergi

SINGAPORE, 2010


HAT YAI, 2011


part ni paling best
hehe
jom senaraikan.....

cb teringin sangat nak pergi

KRABI ISLAND/ PHUKET ISLAND



NEW ZEALAND


ROM


BALI


GERMANY



haa....tu baru sikit...belum masuk london, new york....
tp itu hanya impian dan angan-angan..kalau ada rezeki sampai lah...
so kene kerja kuat untuk simpan duit...yg penting jangan lupa saving tabung haji untuk datang ke


MEKAH


^___^

insyaallah.....


amin


2 comments:

Jaa said...

bestnya..moga angan2 cb akan menjadi kenyataan.. amin...

Scharenaa said...

insyaallah.... tqsm