Saturday, 15 October 2011

Jumaat yang pack

Last Friday CB terasa sedikit kagum dengan diri sendiri sebab
 banyak betul bende yg CB kene settle kan
nasib baek CB ade MR.KAKA yang osem lagi pantas tu so CB xdek la kene menapak or perlu menggunakan public transport

perghhh
tibe-tibe terasa diri kayak superMAK
(tapi kenapa nak superMAK, kenapa bukan superGIRL?, motif?)
^_^

8am
memandu ke tempat kerja
(bukan tempat kerja iaitu OFFICE, tetapi CLASS)

No Breakfast, ONLY red Apple untuk alas perut

9am-11am
Lecture CLASS (UPM area)
(membebel bagai, marah, beletiak bla..blaaa...lalalaaa..kringgg...habis masa!)

11am-11.30am
lepak sat dgn FF and Kak In kat kedai makan kat fac
(gosip..gosip..gosip..dent say good bye)
(UPM area)

11.40am-12pm
tunggu Cik Chi kat depan kolej, remember her?
alah...yg CB kate dia convo tu..ala yg CB rindu & nak hang out sama
tak ingat? view entry INI

12pm-around 1++
so, 1st destination : BIG BAD WOLF BOOKS FAIR di Maeps
(padahal lapa..tapi sebab nak usya buku (1st time excited sendiri, takde org paksa pun) CB selambek menahan perut sekejap... ^_^


1# sampai-sampai SMS my friend, GINA...sangat teruja sebab dapat naek suttle bus (poyo!)


2# jauhnyaaaaa Hall A ni.....patut ade bus (kata CB didalam hati)


3# tengok!! rakus kan? padahal buku tu tersangat banyak.....
"saya nak ni, saya nak ni....semua saya nak!"

4# tu semua hanya rekaan, CB bukan seorang yang rakus..see this! sangat cool kan? hahaha
 pic sangat bagus, kalian nampak x kelajuan CB menyelak buku? pantas kan? hehe


5# hehe....pilihan hatiku, COOKING BOOK...syok sangat.
rasa macam nak beli semua !


6# yeay!! dapat beli buku...beli 3 je sebab CB xbawak troli like others. kalau x sure CB borong banyak2
(ALASAN !)

1pm++- 3.30pm
after tu CB ke The Mines, pergi mencari makan.
banyak2 restoren canggih manggih kat The Mines tu,
 CC ajak makan KFC
hehe
xpe . xpe. xpe .
so
makan . gosip . makan . gosip . makan . makan . makan .
dent kami beredar...jalan2 and beli barang2 sikit



TIBA-TIBA
i got one call
from my officemate
dia bagi tau my big boss nak jumpa LANI jugak
so apa lagi....CB mendrive la selaju like jet perang ke office

see!
muka CUAK
^_^

4pm-4.30pm
OFFICE (area Marriot Hotel)
jumpa big boss sat, kene bebel-bebel
pasal journal, dent mintak diri
BYE BOSS!
(padahal masa tu baru 4.15pm)

4.30pm-4.40pm
Drive ke Putrajaya (persint 14)
amik KEK & COKLAT nak hantar kat customer

5pm
kolej, UPM
bagi KEK pada customer, DEA
bagi COKLAT pada customer, SUSI
+
hantar CC skali kat kolej

5pm-5.15pm
drive ke rumah (Desa Petaling Area)

5.20pm-6pm
sangat superMAK sebab masak
TOMYAM CAMPUR & TELUR DADAR
(freezer dah kosong)
^_^

7pm-7.30pm
makan malam
(my dinner time)

REST

9pm-1am
CONT EDIT PIC
last sunday nye shoot

1.15am
ZZZZzzz.....
sleep early cz today CB kene jaga exam

tu je
BYE!


hidup
SUPERMAK !!

ops, sebelum terlupa...ni la buku yg CB beli

and today
Kak In (my osmet) nak masak Spageti, Lamb Grills and Salad


SYOK NYEEEE...

^_^
bye

6 comments:

karina said...
This comment has been removed by the author.
Gina Ayim said...

banyak buku dah sold out tadi masa member pegi.....menci =(

Scharenaa said...

yup...buku black & white tu actually de 3 set.lg 2, colour basic photgraf dgn pe tah lg satu.tp smua dah tade :'(

Scharenaa said...

yup...buku black & white tu actually de 3 set.lg 2, colour basic photgraf dgn pe tah lg satu.tp smua dah tade :'(

Jaa said...

ala, masa pegi terlupa nk snap..excited sangat tgk buku melambak2...

Scharenaa said...

b bwk cam b pun b xsnap..ni cam mbe..hehe