Wednesday, 21 September 2011

1st Stage


1st stage
"membeli-belah"
bersama
FF
di hari
Rabu


sebabkan CB pergi ni jam tengahari, so CB memohon jasa baik FF untuk pg makan dulu
(buat mata kelip-kelip mintak dibelanja)

dah la CB yang suggest tempat and menu
sangat DIVA kan?
hehe

CB menu : BBQ Quater meal + Tropica Paradise
FF menu : BBQ Quater meal + Ice Lemon Tea

2 muffin xmakan pun sebab dah tersangat kenyang




so
FF yang BAYO
yes!!
lagipun CB dah belanja FF masa 1st hang out ritu
so fair la kan
padahal CB belanja Mcd je

"belanja yang murah-murah,
dan mintak belanja yang mahal-mahal''
BIJAK...BIJAK..BIJAK...



So, lepas dah kenyang...
operasi menyopping bermula



FF cume bagi sejam lebih je tok CB beli barang
sebab FF ade kelas
so secara lipas kudung nya CB memilih
 dan mentelaah which one barang yang cheaper
nampak list barang-barang tu?
sangat berhemah kan?
CB mmg sistematik orangnya
tak mahu beli barang yang takde dalam list
padahal CB seorang PELUPA
hehehe


So, dapatlah CB membeli hampir 90% barang-barang keperluan.
selebihnya nanti la balik keje besok-besok CB singgah kat GIANT kat umah

masalahnya...
sapa nak tolong CB angkat
semua barang ni naik rumah
waa.....waa...
T.T




ini la FF
masa birthday dia taun lepas
friend fighting
nak tau kenapa CB pggl die FF

sebab
CB memang suka gaduh & bertekak dgn dia
dan
 dia mmg selalu & akan sentiasa mengalah dgn CB


will be cont...

with love

2 comments:

Jaa said...

chedapnyer makan..tambah chedap bila F.O.C kan CB..hehehe

Scharenaa said...

betul2..xsaba tggu F.O.C Jumaat ni