Friday, 23 September 2011

Jumaat....

Salam....

Sesaje nak hapdet sebab rehat hari Jumaat kan lama so kite enjoyyyy....hehe
hari ni CB tak masuk office sebabnya CB terus ke Lab (DCE 3100) hehe..lepas dah bebel bla..blaa.bla..hampir dua jam, hati CB terdetik awat depa ni senyap je.tenung CB fokus kemain lagi....sekali CB tanya la

CB : Awak semua ni sem berapa?
Murid-murid : Sem 1, miss.
CB : Laaaa.....patut la muka masing2 innocent je..
Murid-murid : ketawa kecik (masih takut-takut)

tapi after 1 1/2 hour..baru diorang cool nak ajukan soalan dan sebagainya...

lepas klas, jam menunjukkan 11am...CB men'sms' Cik In,

CB : mox,katne?
CI : hbs klas dh...
CB : teman den soru..
CI : ok,tggu den kdi makan blakang. (kedai tu blakang fakulti aje.tp CB pg dlu sbb Cik In pg meeting jap. sekali Kedai tu bukan sahaja dah tutup,malah menurut junior2 CB yg ada disitu ckp..kedai tu dah berbulan tak beroperasi)

Sadis dan hampeh....

so,alang-alang nak pg makan kat luar...CB pun request nak pergi gunting rambut.padahal CB dgn Cik In drive kete asing-asing.boleh je nak pg sendiri tapi still ada prangai gedikss nak teman2..Cik In kate boleh janji soru dulu..so kami pun makan di kedai mamak bersebelahan dgn kedai gunting rambut.

order punya order, 10 min pastu naik goreng kampung + telo mata Cik In pun siap..tunggu punya tunggu, dekat 15 min CB pnye order xsampai2..ane tu pun pelik je sebab CB asyik pandang2 dia.sekali die tanya.. "nasik goreng satu je kan?"Cb dengan kepanasan hati jawab"saya order maggi goreng pedas la" "eh..sorry kak"
Cik In punya
CB punya

siap-siap makan, kami pun pg la kedai gunting rambut.Cik In mata dah lali-lali tunggu CB.last-last CB suruh die balik la....and last CB stay sorang-sorang dekat 2 jam menyetting rambut..nak tau CB buat cane? hehe



before
panjang dan lurus
(taknak mengalah pic)


after
(panjang and layer sedikit)
rambut depan pendek nak cover dahi jendol CB
(lagi pic giler xhenggat)


2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

lunch makan nasi gorang dgn maggie ja??

Scharenaa said...

hehehe...save space tok jamuan raya office lepas jumaat hehe